Genç Girişimciler Teknokent’te Yazılım Şirketi Kurdu

Genç Girişimciler Teknokent’te Fırsat Buluyor

Çankırı’da faaliyet gösteren Teknokent, genç girişimcilere büyük bir destek sağlıyor. Bu desteklerden faydalanan 3 genç girişimci arkadaş, kendi yazılım şirketlerini kurarak hem üretiyor hem de kendilerini geliştirme fırsatı buluyor.

Çankırı Karatekin Üniversitesi Teknokent, yatırım ve proje destekleriyle dikkat çekiyor ve genç girişimcilere önemli imkanlar sunuyor. Yazılım alanında faaliyet gösteren genç girişimciler, mobil uygulamalar, internet siteleri, e-ticaret sistemleri ve grafik tasarım alanlarında hizmet vererek kendilerini kanıtlıyorlar.

Genç girişimcilerden Muhammet Enes Ulusoylar, işlerinin Çankırı Karatekin Üniversitesi Teknokent binasında büyüdüğünü ve sürekli olarak kendilerini geliştirdiklerini belirtiyor. Dijital dünyada ihtiyaçları karşılamak için ellerinden geleni yaptıklarını söyleyen Ulusoylar, şirketlerinin her geçen gün büyüdüğünü vurguluyor.

Doğukan Demir ise Teknokent çatısı altında işlerinin daha profesyonel hale geldiğini ifade ederken, genç girişimcilerin iş birliği yaparak daha fazla proje üretme şansı elde ettiklerini belirtiyor.

Suat Kayabaşı ise sürekli olarak kendini geliştirmeye odaklandığını ve her proje sayesinde yeni şeyler öğrenip geliştiğini dile getiriyor. Kendisini her gün daha iyi bir problem çözücü olarak gören Kayabaşı, genç girişimcilerin birlikte çalışmanın getirdiği avantajlardan da bahsediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / BEDİRHAN GÖKSU – Güncel

Related Posts

Epic Games’in 15 Mayıs’a kadar ücretsiz verdiği oyunlar

Epic Games, bu hafta iki ücretsiz oyun veriyor. Deadtime Defenders ve Touch Type Tale 1 Mayıs’tan 8 Mayıs’a kadar ücretsiz olarak alınabilecek.

D Tech Cloud IDC Türkiye, CIO Summit 2025’te ‘platinum sponsor’ olarak yer aldı

Teknoloji firması D Tech Cloud, 7-8 Mayıs tarihlerinde Sapanca’da düzenlenen IDC Türkiye CIO Summit 2025’te platinum sponsor olarak yer aldı.

Kayıp tektonik levha yeniden ortaya çıkıyor…

Utrecht Üniversitesi’nden jeologlar, on yılı aşkın süredir varlığı öngörülen “Pontus Plakası” adı verilen dev tektonik levhayı, manto tabakasındaki sıcaklık anomalileri ve geniş saha verilerini birleştirerek dijital ortamda yeniden ayağa kaldırdı.

140 milyon yılda sadece 1 saniye sapan ‘atom saati’ geliştirildi

Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan Ulusal Standartlar ve Teknoloji Enstitüsü (NIST), şimdiye kadar geliştirilen en hassas atom saatlerinden birini tanıttı. Yeni saat, zamanı ölçmede referans alınacak düzeyde doğruluk sağlıyor.

Xbox Game Pass’e mayıs ayında eklenecek oyunlar

Xbox Game Pass’e mayıs ayında eklenecek oyunlar açıklandı. Buna göre 6 Mayıs’tan itibaren ay sonuna kadar onlarca oyun platforma eklenecek.

Neuralink’in beyin çipi takılan ALS hastası video hazırladı

Neuralink’in konuşamayan ilk hastası, beyin çipi sayesinde tek bir tuşa basmadan bir YouTube videosu hazırladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir